Na cosmetische ingreep

Liposuctie

Ook na een liposuctie is het belangrijk om drukkleding te dragen. Thuasne heeft een lijn drukkledingbroeken met de naam Cicatrex. Cicatrex voorkomt en behandelt vochtophopingen en bloeduitstortingen. Dat versnelt een soepele genezing en zo voel je je sneller weer goed.

Hoe werkt het?

Doordat Cicatrex drukbroeken en panty’s gemaakt zijn van extra stevige weefsels drukken kleine spierbewegingen, het onderhuidse weefsel en de huid steeds tegen de bandage aan. Elke spierbeweging werkt dan als een massage en zorgt voor rek in de onderhuid. Dit activeert je lichaam om het lymf- en wondvocht af te voeren via lymfbanen en lymfklieren.

Materiaal

We vinden het belangrijk dat je je in onze drukkledingstukken na de liposuctie zo prettig mogelijk voelt. Daarom hebben we er veel aandacht aan besteed dat de sterk ondersteunende weefsels ook uitblinken in zachtheid. Daaraan draagt het ontwerp ook bij: de zwarte stof is voorzien van een deels transparant bloemenpatroon. Daarin voel je je toch prettiger dan in huidkleurige stoffen!