Sport

Sportbraces

Thuasne biedt voor elk gewricht een sportbrace of –bandage. Onze sportbraces zijn effectief: ze geven steun en druk en stellen je in staat veilig, gecontroleerd te bewegen. Je kunt onze producten preventief dragen of bij klachten

Preventief

Je kunt onze braces en bandages preventief dragen tijdens het sporten en op andere momenten dat je het risico loopt op gewrichtsklachten. Zo voorkom je dat je je gewricht overbelast of verkeerde bewegingen maakt die klachten veroorzaken.

Klachten

Heb je al last van je gewricht, bijvoorbeeld na een verkeerde beweging of overbelasting? Dan draag je de brace om de bewegingsmogelijkheden van je gewricht te beperken, zoals het zwikken van je enkel. Ook geeft een brace verlichting van de pijn.

Perfecte pasvorm

Net als onze medische braces bieden ook onze sportbraces en -bandages veel draagcomfort. Let er daarom op dat de brace goed zit en de juiste maat heeft. Vakkundig persoonlijk advies krijg je bij een van onze verkooppunten.

In ons overzicht vind je bij elk product de stabiliteitsfactor (hoe hoger, hoe meer steun) en de beschikbare maten.

Onze verkooppunten

Wil je weten waar je onze sportbraces kunt kopen, neem dan gerust contact met ons op voor een verkooppunt bij jou in de buurt. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur op telefoonnummer 033-247 44 44 of stuur een mail naar benelux@thuasne.com.

Waarom neopreen?

Dat geeft therapeutische warmte, wat de pijn verlicht en herstel versnelt

Waarom hebben sommige braces een opening?

Om lokaal teveel druk te voorkomen, bijvoorbeeld op de knieschijf of enkelknobbel.

Waarvoor dienen baleinen?

Baleinen geven de brace extra stevigheid.

Waarvoor dient strapping?

Met deze banden kun je de brace nog beter bevestigen. Vaak wordt hiermee ook de balein extra dicht tegen het gewricht gedrukt waardoor de stabiliteit toeneemt.

Braces

Kousen